WOK-INN HOOFDDORP

WOK-INN HOOFDDORP Gezond en lekker eten!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1788 beoordelingen
20 sep 2020 om 0:10 Heerlijk gegeten! Tot de volgende keer! :-)
19 sep 2020 om 9:05 Vriendelijke bezorger
18 sep 2020 om 11:05 Er stond 40min voor delivery en we hebben ruim een uur moeten wachten op ons eten. Ook nog gebeld maar dat maakte niks uit. Het eten was aangebrand en dus echt niet lekker. De vorige keer dat we bestelde kregen we niet wat we besteld hadden. Slechte tent
18 sep 2020 om 8:42 Zoals gewoonlijk heerlijke noodles, mooi op tijd en heet gereserveerd!
18 sep 2020 om 5:17 Eten in kapotte wok doos geleverd. Saus zat overal. Heb hier foto’s van gemaakt. Gebeld met jullie om dit aan te geven! Zou nieuwe wok bezorgd worden maar niemand is gekomen! Ben dit absoluut niet van jullie gewend (afspraken niet nakomen)!
17 sep 2020 om 22:02 Top en lekker eten op tijd
17 sep 2020 om 21:41 Bezorging was langer dan de 40 min. die ervoor stonden. Het eten was heel heet, dus wel goed alleen wij vonden het beide niet lekker. De cashewnoten zaten niet in het gerecht waar het in bestelt was.
17 sep 2020 om 20:28 Bezorging kwam 2 uur later ipv 40 minuten 120 minuten. Bezorger kon ws adres niet vinde. Bel dan even! Ik heb 3x gebeld maar was zo een herrie op de achtergrond kon bijna niets verstaan. Eten was lauw maar wel lekker klacht puur op bezorging.
15 sep 2020 om 20:48 Helaas eem hele slechte ervaring. Heb 2 uur gewacht op mijn eten, waarna het eten in vergelijking met andere keren ook nog erg tegen viel. Erg jammer.
13 sep 2020 om 23:31 Het was lekker en op aangegeven tijd bezorgd, alleen waren wat gekozen ingredienten verwisseld in de verschillende wok bakjes
13 sep 2020 om 11:38 Was prima zeer tevreden
12 sep 2020 om 23:58 Jammer dat de minimum bestelbedrag €20,00 euro is..... Eten had eerder lekkerder gesmaakt als vandaag